beats by dre cheap

Da pojasnim... :)

Ne kazem ja da ima 'KiBo-a'... ali evo da bi bilo jasnije, da naglasim pravi naziv (funkciju) bloga:

"KiBo IN MEMORIAL"

"Nema vise more plavo
ima zuta voda
ne kaze se vise zdravo
sad su svi gospoda"


Nema vishe KiBo, al prijateljstvo i dalje postoji... ono uopsteno govoreci :)

To sto mi vishe ne cinimo jednu cjelinu, cjelinu koja ne moze funkcionisati bez samo jednog elementa, kao sto je to nekada bilo (ili se bar meni cini da jeste?) ne znaci da nema prijateljstva izmedju nas... ok budimo iskreni,  negdje ima, negdje ne... necemo se sad zavaravati... ali...

Puno je onih koji se zacude "Pa zar ovo(blog) jos postoji?!!" ... puno je onih koji me pitaju zasto uporno odrzavam ovaj blog... (uz to i naglasavaju odredjene okolnosti... da ne pricam o tome...)

...Zasto se trudim... pa evo... trudim se jer... recimo da zelim nekome pokazati koliko jedno (multiple)prijateljstvo moze biti lijepo... i koliko samo istine u tome da "ono sto je lijepo (relativno)kratko traje..." ...Ostaje nadati se da ce "buduce generacije dobrih prijatelja i prijateljica"(kod cura je posebno tesko da prijateljstvo bude 100% iskreno...) uciti iz nasih gresaka... Ipak "Pametan uci na tudjim, a budala na svojim greskama"

Jos jedan razlog je moje zanimanje za neki oblik 'grafickog dizajna', ako to mogu tako nazvati... tak da me to "duhovno ispunjava"..hehe   Zafrkavam se, ovo je taaaako nebitno ovdje al ett :)

Uglavnooom ...ne ocekujem da iko ima ista reci na ovo... pa ett... thnx ko je imao volje da cita

♥♥KiBo(IN MEMORIAL)
http://kibo.blogger.ba
18/11/2006 00:55